Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Όπως έΣΤΡωΣες… κοιμήσου!




Πραγματικά αυτή η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις. Ποτέ δεν περίμενα, πριν «σκάσει» αυτή η βόμβα μεγατόνων με την υπόθεση Στρος Καν, να συμβούν όλα όσα συνέβησαν. Πρώτον γιατί θεωρούσα, επηρεασμένη από την ελληνική πραγματικότητα, ότι τέτοιου είδους γεγονότα αποκρύπτονται επιμελώς και δεύτερον γιατί ο Στρος Καν σαν φιγούρα, όπως και να το κάνουμε δε με έπειθε ότι θα μπορούσε να κρύβει τόσες διαστροφές.


Η «πτώση» ενός παντοδύναμου ανθρώπου που μέχρι πριν λίγες μέρες καθόριζε το μέλλον ολόκληρων χωρών, και τώρα είναι ένα ανήμπορο, θυμωμένο «ζώο» κλεισμένο σε κλουβί, συγκινεί και τον πιο απαιτητικό θεατή. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Η ιδιομορφία αυτής της υπόθεσης είναι ο τρόπος μεταχείρισης και προβολής της από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.


Η αχίλλειος πτέρνα του «ανώμαλου» Στρος Καν, δεν ήταν οι γυναίκες, αυτές ήταν η αφορμή, η αιτία ήταν η αλαζονεία του. Πίστευε ότι ήταν τόσο ισχυρός που μπορούσε να κάνει τα πάντα και να μένει ατιμώρητος.

Με το διεστραμμένο μυαλό του θεωρούσε ότι αφού μπόρεσε να «βιάσει» τόσες χώρες ανενόχλητος, θα τα κατάφερνε το ίδιο και με μια γυναίκα. Δυστυχώς για αυτόν τα πράγματα δεν έγιναν έτσι. Ο «γιατρός» της Ελλάδας, που ήρθε προ λίγων μηνών εδώ να μας πουλήσει «μαγκιά», βρήκε τη γιατρειά του από το «αδύναμο» φύλο, γιατί αυτός είναι πραγματικά «άρρωστος», άρρωστος ψυχικά.


Τέρμα πια με όλους τους εγκληματίες, εγχώριους και μη που μας οδήγησαν στη σημερινή κατάσταση. Για να μπορέσει η ανθρωπότητα να ξαναβρεί τον σωστό δρόμο και να ακμάσει πρέπει κάποια στιγμή να εξαγνιστεί από όλα τα «μιάσματα» που την λερώνουν. Απαιτείται κάθαρση τώρα.

Αγαπητέ Στρος Καν μην περιμένεις να γλιτώσεις αύριο. Να είσαι σίγουρος πως και θα δικαστείς και θα καταδικαστείς.

Στη συνείδηση του κόσμου είσαι ένοχος για πολλά και τώρα θα πληρώσεις για όλα συλλογικά.
‘Έπαιξες με τη φωτιά και «κάηκες».



Τώρα, «Σαν έτοιμος από καιρό, σα θαρραλέος, αποχαιρέτα τη ΖΩΗ που χάνεις…»



ΠΗΓΗ: http://www.tsantiri.gr/diethni/opos-estroses%e2%80%a6-kimisou.html